KERESS JÓL AKÁR VÉGZETTSÉG NÉLKÜL IS!

JÓL FIZETŐ

VILLAMOSSÁGI SEGÉDSZERELŐ

MUNKALEHETŐSÉG

BUDAPESTEN

nem csak fiataloknak!

ÁTLAGON FELÜLI FIZETÉS, 100%-ban fizetett munkábajárás, INGYENES SZÁLLÁS, VÉGZETTSÉG NÉLKÜL is végezhető munka!

Mindössze FÉL PERC az egész!

.... ha alapvetően műszaki/elektronikai beállítottságú embernek érzed magad (esetleg már van is egy kis jártasságod a villanyszerelésben),


... ha szeretnél egy olyan csapatban dolgozni, ahol mindenre megtanítanak, és nem probléma, ha az elején még nem vagy profi szakember,


... ha nem ijedsz meg a könnyű fizikai munkától,


... ha képes vagy a pontos és megbízható munkavégzésre,


... a jól elvégzett munkádért cserébe szeretnél tisztességes fizetést hazavinni, 


AKKOR

Jelentkezz hozzánk VILLAMOSSÁGI SEGÉDSZERELŐNEK 2023. február 7-ig!

MIRE SZÁMÍTHATSZ  NÁLUNK?

KIEMELT BÉREZÉS

Keress annyit bejelentve, mint máshol feketén! A jól elvégzett munkádat átlagon felüli jövedelemmel honoráljuk feléd 100%-ban bejelentve, és semmi olyat nem kérünk, amit ne tudnál teljesíteni!

NORMÁL MUNKAIDŐ

Hétfőtől-péntekig 1 műszakos normál munkarendben (7-től 17-ig) dolgozunk. A munkaidő az ebédidődet is tartalmazza. Hétvégén mi is pihenünk, de ha szeretnéd, akkor lehetőséget biztosítunk túlóra vállalására is. 

KORREKTÜL KIFIZETETT PÓTLÉKOK

Ha úgy döntesz, hogy túlórát vállalsz, akkor ezt természetesen a törvényi előírásoknak megfelelően kifizetjük neked. Ezekkel a pótlékokkal már az elejétől jelentősen megdobhatod a fizetésed.

PONTOS KIFIZETÉSEK 

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod. Ezt garantáljuk! 

FIZETETT BEJÁRÁS

Ha nálunk dolgozol, akkor az utazási költségeid miatt nem kell aggódnod, hiszen 100%-ban kifizetjük mind a vidéki (MÁV, Volán), mind a budapesti bérletek árát. Autós közlekedés esetén pedig üzemanyag hozzájárulást fizetünk.

INGYENES ALBÉRLET

Ha messze laksz Budapesttől, de szeretnél nálunk dolgozni, akkor ingyenes albérletet biztosítunk számodra igényesen felszerelt társasházi lakásokban főzési, mosási lehetőséggel.

MINDENRE MEGTANÍTUNK

A munkavégzéshez semmilyen előképzettség nem feltétel, hiszen tapasztalt kollégáink ellátnak minden szükséges tudással ahhoz, hogy magabiztosan és minőségi munkával képviselhesd cégünket.

STABIL VÁLLALATI HÁTTÉR

Cégünk olyan ágazatban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Biztos helyünk van az építőiparban, ezért tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt. 

IGÉNYES MUNKAKÖRÜLMÉNYEK

A munkavégzés nálunk kulturált és európai körülmények között zajlik. A munkavégzéshez kiváló minőségű munkaruhát és felszerelést biztosítunk számodra.

NE HABOZZ!


Az idő gyorsan fogy, és ebben a körben csupán néhány üres pozíció vár betöltésre, amire még eddig tudsz jelentkezni: 

Munkakör megnevezése: VILLAMOSSÁGI SEGÉDSZERELŐ

Munkavégzés helye: BUDAPEST

Feladatok:

  • A munkavégzés során alap villanyszerelési munkálatokat kell végezni.
  • Erős- és gyengeáramú rendszerek kiépítésében segédkezni a körföldeléstől a kábelnyomvonalak kialakításán keresztül a szerelvényezésig.

Elvárások:

  • Műszaki érzék vagy villamossági beállítottság
  • Megbízható, pontos munkavégzés
  • Rugalmasság, csapatmunka

Munkarend:

  • Normál munkarend, hétfőtől - péntekig 07.00-17.00 óráig, amely tartalmazza az ebédszünetet is


VÁRUNK TÉGED IS CSAPATUNKBA!

Ha Te is szeretnél Budapesten villamossági segédszerelőként (akár végzettség nélkül is) jó pénzt keresni, és egy biztos munkahelyen dolgozni bejelentett munkaviszonyban, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!


VAGY


Küldd el szakmai önéletrajzodat az allas@viavill.hu e-mail címünkre.


Jelentkezési határidő: 2023. február 7.

MILYEN PROJEKTEKEN 

DOLGOZUNK?

Nézd meg néhány referenciamunkánkat, és látni fogod.


Ha szeretnél csapatunkhoz csatlakozni, és Budapest kiemelt építkezésein dolgozni (pl. Kopaszi-gát, Állatkert, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem), akkor add le a jelentkezésed még ma!